Sunday, May 10, 2009

Baby Puchewi





Bile tengok babies dari dalam cermin, terus berangan... kan best boleh tunjuk mane2 dan order macam beli karipap.. "Kakak nurse...saye nak karipap biru satu eh..."
Oh, anyway, karipap pink ni ialah baby Puchewi milik Amalina Hanisah dan Megat Yusrizal... (Less than a day old semasa these photos disnap!) Congratulations babe! :)
Oh, sungguh rase macam semua orang dapat baby lately.. agak2... Tuhan ade simpan lebih tak untuk aku?

16 comments:

eni said...

syok nye tido. tahap leleh air liur.
aku terliur tgk puchewi.

hidung mancung tu. comelllllll!!!!!!!!!!!!!!!

z a t i said...

tgk hidung amal ngan megat sudey.. kalau anak kau mesti la meningkat umur setahun br keluar idung. *koff*

jAjArAzAk said...

auuwwhhh....sgt suweetnyer pic first tuh..x sangka ts dh ade penyambung generasi.......*aihh habuk masuk mata plak*

Anonymous said...

betullah.. baby amal memang comel. congrats amal n megat! :)


kak jiha

seyraxo. said...

nak jumpe baby puchewiiii!!!! :'(

z a t i said...

semua yg ada di sini sila bertenang.

Insyallah kita akan dapat karipap masing2 kelak. *aihh, habuk masuk mate aku gak ja*

Rantong said...
This comment has been removed by a blog administrator.
amilahasiefah said...

aaaa..sooo comeyy..! still x dapat gamba lg from amal..thanx kak zati for the above pics!!! *wanna see baby pucheweeee too!*

z a t i said...

kamu2 semua sila balik ke malaysia lekas2 dn bersama2 kita main dengan baby puchewi kayy..

Amalina Hanisah said...

aunty zatiiiiii! puchwee winduuu! thnx babe for uploading d piccas. jgn smpai terlepas kt paparazzi! mahal oo! kahkah. thnx for being thr when baby puchwee almost made her entry! terharu u guys came, eventhou tak dpt nk focus, due to high intensity contraction. wahaa.. pnjg lebar lak.. ingt nk hupdet my experience dlm blog. bt not in d mood yet... later la! lov u! xoxo!

z a t i said...

jgn lupe hapdet the detail feeling cepat2... nanti puchewi dh besar mesti terharu die bace.

Tyagita utami said...

cuuutteeee!!!!

PertMuffin said...

zahe! bila kau nak ketik gambau rayyan? tipu!
dari dalam perut sampai dah keluar sampai dah akil baligh sampai kejinjang pelamin janji tetap tak tertunai..*jerling*

z a t i said...

kalau boleh amik gbr rayyan dari email dah lame aku buat.

lenkali duduk la kt tibet ke, guangzhou ke...dekat skit aku nak g umah kau.

dapat?

Anonymous said...

tahniah to both of u..perasan dpt baby xleh nk gmbrkn dgn kata2..btul x..sooo miracle..magic..serta merta perasaan tu jd tharu tgk baby..suci~congrats again..;D jg baby baik2 -madia-

z a t i said...

ini baby kawan baik saye.
ye, tahniah pada mereka.