Saturday, November 13, 2010

Melawati Hill

melawatimelawati (1)melawati (7)melawati (6)melawati (4)melawati (3)melawati (5)melawati (2)

“Bukit (hill) Tabur (sprinkle) or Bukit Taboh (fistfight), offers a chance for
any climbers to see Kuala Lumpur view.”


Sebenarnya pun confuse sikit apa nama sebenar tempat ni tapi tadi google dapat la penyataan dia atas. Weekend activity yang menyebabkan aktiviti tidur siang right after. I don’t really like afternoon nap because I will feel that my day has been wasted by doing nothing. Dolce far niente, zati... learn this; Dolce far niente.


13112010

9 comments:

Anonymous said...

Permandangan Tanah Jajahan Melawati seindah rakyat jelata Melawati

z a t i said...

haha. ye la tu aznaim. :P

z a t i said...

seindah pekerja DI melawati juga. :P

yong said...

tgh cakap saya ke? *mood perasan...

z a t i said...

awak mmg perasan yong.

hicsuntdracones said...

Pic 3: Vantage point tu rata tak nak letak dua biji video tripod or satu tripod, dua monopod. Ye, nak letak Kessler Crane dolly, buat time-lapse.

z a t i said...

ape merepek da. sorry i don't understand bahasa2 technical mcm tu :p yes i'm stupid liddat

SYED NAHAR said...

tak de itinerary utk org yg nak tiru trip ko neh??? hehehe..

z a t i said...

nahar, ajak orang dah pernah pergi dan balik dgn selamat (tips utk org yg bukan kaki panjat2 mcm aku)