Sunday, July 12, 2009

GIRLS in BLACK

girlsinblack (3)girlsinblackgirlsinblack (2)

Yong said, "Ada skit perbezaan dari gambar yang awak ambik dulu... bagus dah tak banyak edit...gambar awak dah banyak kepada human...something different ngan apa yang saya expect..."

"I think I love observing human.", I said.

...the he continue, "sebab lens awak dah tukar...haha"

Cilake punye anak cine.ha ha ha.

Oh, ade cerite kelakar hari tu Yong menyamar jadi melayu sebab tak faham ade sorg auntie chinese tibe2 datang congcengcongceng dengan penuh emosi marah2 kat kitorg yang tengah makan kat restoren depan KTM tu..maybe she speaks Hokkien or something si budak Yong ni pandai mandarin je. Lepas auntie tu sambung marah dan tidak mempercayai fakta Yong bukan cine ( I mean... "duh" who will?) si Fazli terus automatic sambung, "mak die je cine..." ..pastu die sambung bebel ape lagi tah, then terus blah. Lepas tu jadi bahan la Yong sebab panik terus tukar kaum. ha ha ha. Untung that day aku pakai kebaya dan Fazli dilahirkan gelap...If not mahu rusuhan kaum kat situ kejap sambil makan kuew teow goreng basah.

P/s: nape cerite aku takde kene mengene dengan gambar?

JULY09.

8 comments:

Fadzli said...

aku boleh plak cakap "yong, ni ciang la, ni pu mim pai" (yong, ko cakapla ko tak faham)" hahaha auntie bertambah bingung.

z a t i said...

plg bingung adelah aku kerana bahase cine yg aku faham hanyelah wapuchetau (*_*)

yong said...

sial la korang ni...masa tu saya memang binggung sebab tak faham apa mak cik tu cakap la...

eni said...

cite plg kelakar di blog zati.

Anonymous said...

latih tubi manual sgt disyorkan oleh suruhanjaya lensa sedunia berpusat di semarak food court

-malas taip nama-

z a t i said...

yong: wapuchetau!ha ha ha. kau sungguh komedi saat itu.

eni: tak tgk lagi segenap pelusuk restaurant memandang ke arah kami diserang begitu bertubi2.

naim: tak cukup sharp kan. :|

minamisensei said...

klako....setuju ngan eni

Iskandar Abdul Rashid said...

Ya, saya pun tercari-cari citer tentang Girls in black ni. Who are they?