Tuesday, October 20, 2009

PARIS, day1


















DATE: 191009-201009
DAY01: Sepang KLIA - Schipol Amsterdam - Charles de Gaulle,Paris
TEMPERATURE: 3-5 Degree Celcius, windy.
Autumn2009.
NOTES of FACTS:
1. The color of Paris is white,off white,creamy white,dim yellow light, rusty metal,blonde hair and peoples in black.
2. Eiffel is famous because it's Eiffel.
3. woman in boots are damn sexy.
4. French Food: Butter.Butter...and, butter.
5. In Paris, more people died suicides compare to dying in car accidents.
6. Majority type of cars in Paris are; compact cars berjenama Renault(ghro-nolt), Citroen(Scghit-Tgho-en), Smart car, Volkswagen.

tak faham sangat fakta ke 5 tu apa yang diorang stress sangat kat sini.

END of DAY1.off to sleep.
11:15pm Paris.

11 comments:

Mohamad Faizal said...

best gila kau pergi paris walaupun tak pergi rumah aku (masih mengungkit)

z a t i said...

hoi pukul lima waktu Malaysia tak tido lagi ke gile?

Hammad0 said...

kelabunya paris...
orang slalu bunuh diri sbb...hmm

Mohamad Faizal said...

hoi kau pukul berapa di sana? aku bangun awal nak pergi kerja dan semayang subuh. belikan aku barang2 perancis yang menarik. roti perancis ke, french kiss ke takpun french fries

aqmal said...

jgn lupa naik basikal velib. baper lame kau kat sana. duk la terus kat situ senang aku nk dtg bercuti2nanti. bwhohoho.

aku tak kire! nak jugak ole2 utk bayi dari paris! *pijak boot aldo baru zati*

zZana said...

huishh..dah ala ala r3d.mummy ni zat buat live telecast..hehe..weh bag longchamp tu ko nk buat hantaran kawen ker??

Anonymous said...

sila dapatkan sekeping 2 koleksi peribadi yg sesuai utk tontonan warga separa emas di sini.
sekian melaporkan dari bilik 40 darjah celcius

-Nikkor 35mm f/2.8 Ai-

sarah sirah said...

zati!!! jgn lupekan bli mende aku pesan..

btw jgn lupe pegi..pegi louvre sile curi kayu-kayan dlm pasu utk aku...

muhahaha....free souvenir...

Mr.F said...

zati! bilakah? gullp

Zaffi Zuhri said...

Zati, gmbar ko sndri tak de?? :))
Paris super best kannnnnn!!!!

z a t i said...

ijai: nantikan kemunculan eiffel palsu 2cm dr aku dan utk semua (tu je yg mampu)

hammad: he he. tah

rayang: esok dh chow g tmpt lain.

zana: sial ckp aku red mummy. ha ha ha. (saje tulis nama jelas2)

naim: sila rujuk message kpd ijai. he he he. sini semua stenderd brg kecik2 5uero ke atas.darab lima tak ke dah boleh belanja buffet ramadhan.

sarah: kau nak ape :| ? lupe pulak.

fazli: heeee

zaff: pemilik kamera mmg jarang yg ade gbr.ade pun belum ade yg tergamak nk letak rata2. ha ha ha