Tuesday, January 25, 2011

Saigon


HoChiMinhHoChiMinh (1)HoChiMinh (2)HoChiMinh (3)HoChiMinh (4)HoChiMinh (5)HoChiMinh (6)HoChiMinh (7)HoChiMinh (8)HoChiMinh (9)HoChiMinh (10)HoChiMinh (11)HoChiMinh (12)HoChiMinh (13)HoChiMinh (14)HoChiMinh (15)HoChiMinh (16)HoChiMinh (17)HoChiMinh (18)HoChiMinh (19)HoChiMinh (20)HoChiMinh (21)HoChiMinh (22)HoChiMinh (23)HoChiMinh (24)HoChiMinh (25)



Nyet Nyet, Kam Eng, Thien An, Cu Chi, Agent Orange, war, victim, tortures, deformed embryo in a jar, bintang emas, buku fotostet, Ben Than, perangkap kimpalan besi bomb amerika, French Architecture, kerusi kecik, pulut warna warni harga ikut kefasihan berbahasa Vietnam, beef noodle, Spring Roll makanan kesihatan, nasik goreng rempah kari, Kopi pekat serius terbaik, almari pun boleh bawak pakai motosikal, lorong misteri ke rumah Razali, Selipar tayar getah, cabaran melintas jalan, simpulan ribuan urat wayar talifon, Saigon Traffic, rakyat berjiwa komunis, 100USD, 500ribu Dong;

survivors.


19012011

10 comments:

hicsuntdracones said...

*Selongkar balik kotak cari Vietnamese coffee pot maker*

Minuman hi-q untuk gambar lo-fi

yong said...

miss vietnam coffee so much !

z a t i said...

fez, dont forget the butter n salt. oh and the egg yolk if u dare! hahaha


YONG AWAK JGN LUPA TARUK EGG YOLK!

cheza said...

i miss the chaos.
dan penggelabahan pd setiap lintasan jalan di zebra crossing

z a t i said...

ye, aku smpai hari terakhir mmg gelabah

Anonymous said...

eksotik gile vietnam

Kap said...

kabel dahsyat.

z a t i said...

kap: kan? haha. tp kabel tu mmg salah satu identiti saigon, even tho byk jugak tmpt yg kabel serabut cmtu ie:some parts in thailand tapi takleh celen yg saigon punye. mmg paling serabut. respek la technician dia kalau nak baiki kabel, or maybe tak baiki pun, tambah je lg selapis. LOL

kukuanga said...

i'm, not so sure about your statment of "rakyat berjiwa komunis". i dont think they have the choice in that matter.

i love saigon. the friendliest city in SEA.

great pictures!

z a t i said...

hehehhe, jangan ambil serius sangat perkataan2 dekat blog ni semuanya ditaip 0.002saat selepas direka dan dijana dari otak.