Friday, July 31, 2015

depa ghaya kolasala


Kampung Kuala Sala 072015

KS1
KS2
KS3
KS4
KS5
KS6
KS7
KS8
KS9
KS91
KS92
KS93
KS94
KS95



"Kampung" sebenar sekarang ialah bukan lagi kampung ibu bapa tetapi rumah ibu bapa yang bukan kampung (bagi kami berdua).
Sebenarnya kampung tu ialah definisi jenis tempat atau lokasi di mana beradanya orang orang yang tersayang (keluarga besar)?.
Hmm...

Tak kisah la kan, sebab orang kata "Home is where your heart is" . Eh, sukahati je tukar kampung jadi home. HAHAHHAH.
dah.




P/S: sekarang semua gambar guna kamera phone. rasa nak beli kamera baru pun tak tahu apa best. dan malas fikir. hum.





1 comment:

CAROLINE MACK said...

There are advantages to each setup. To build muscle concentrate on lifts that involve lots of muscle at once such as squat, dead lifts presses rows and pull-ups.
Stretching of any kind (getting into stressed position& holding it, or moving fluidly in & out of position), using a foam roller & getting massages will all help to keep you flexible, prevent injury & improve recovery between workouts.http://shredhdxabout.com/muscle-hd/