Tuesday, March 17, 2009

Aktiviti mengepau lekcerer






Ciktat! alang2 saye dah kantoi dan ciktat pon kantoi suke usyar blog orang dlm diam..di sini saye nak kantoikan diorg jugak. *spesis dengki*
Sile klik link di sebelah blog ini berdasarkan tajuk:

Blog kerek sarahsirah = sarah
lagenda tudung pink = eni
along bukit beruntung = yong
abun cinabeng racist = bunpink
fazli kantoi berpuisi = abg fazli
adik2 buatan rahayang = kemal
kaknet kini international = kaknet rosnani
penunggu gua = kak Hawe (ha, yg ni ciktat kalau rajin bace la post die yg lame2..banyak betul die mengumpat ciktat!tak pun,,,google je name penuh ciktat.gerenti sampai ke blog die ke post berkaitan. hahah)

Ye..kamu semua...sile keji saye sekarang. HA HA HA HA

13 comments:

eni. said...

siakkkkkk lu zati..!!

sungguh keji..!!

lagi satu ko tertinggal.!

ikan kekek merepek = jhati khejirah..!

PertMuffin said...

zati! i curse u short and fat !!

z a t i said...

eni: tkbest r kantoi sorg2
kekwe: asalkan tk sumpah aku jd lelaki berjanggut dan bercelak . *koff*

aqmal said...

eihh! ini seperti menstripkan kawan baik sendiri!!! terlampau!!!

yong said...

kejiiiiii..............
zati kejiiiiiii !!!!!!!!!!!!!

preety-D said...

keji...kejiii....keji kejira!!!!!

z a t i said...

yong: sile kawal PMS anda
sarah: ape gune rakan taulan jike hanye tahu berbuat baik sesame seniri

z a t i said...

kamariah: ini baru striptease. belum strip lagi.

PertMuffin said...

z a t i said...
kamariah: ini baru striptease. belum strip lagi. <<---- sapa kamariah? kau ada siri bercakap dengan makhluk ghaib ke? kenapa aku boleh tak nampak comment dia?

z a t i said...

kamariah tu name samaran kemal ketike bertugas di mlm hari. *koff*

aqmal said...

hey, malam2 aku sally occay. *bercakap sia2*

shea said...

hahaha..yes2!ciktat sila tgk ciktat!

minamisensei said...

kelakau..mau lah en tat bacer blog nie....