Wednesday, March 25, 2009

Zati Votes For Earth





Blog ini mesra alam. Jangan mengunjungi tempat ini pada jam yang tertera melainkan anda menggunakan belut letrik bagi menampung penggunaan internet melalui PC atau laptop. Sesiapa yang ingkar akan dihantar santau kusta.

13 comments:

To Visit My said...

your blog is very fine......

kekwa jelita said...

kalau aku pakai generator utk online kira ingkar ke tak?

z a t i said...

wanita jepun berkulit mulus: :D

kekwe: aku hanye benarkan kau pakai kelip2 atau ulat lampu utk tujuan pencahayaan..dan belut letrik bagi tujuan tenage elektrik.

Starman of Aosta Valley said...

alahai

comel jer makcik ni

z a t i said...

pelakon luchah To Visit My: Walaupun kamu suke bukak2 baju..tapi saye nasihatkan jgn bukak lampu pada jam yg tertera.

Ely: (^^;) dgn pujian terlampau itu tidak bermakne kamu terlepas dr arahan blog ini.

Amalina Hanisah said...

hahaha.. to visit my adelah lucah... wth... amal votes for earth tooooooooo!!!!!!!!

mari kite candlelite dner beramai ramai.... kau masak!!! ;)

muahsx!

z a t i said...

rumah saye masak gune dapur letrik. jadi cadangan ditutup.

(^^; )

aqmal said...

hebat betul tarikan kau. dpt pelawat peringat x-rated. tangkal ape kau pakai?

SYED NAHAR said...

kalau aku tak switch off lampu apakah iya suatu yg buang karan?

zati ko keje uem ke?

z a t i said...

Rahayang: ah, kantoi kau klik blog die. aaaa. tu kau tak tau. Diorg ni walau pelakon luchah tapi gemar melawat blog2 suci mcm blog aku.

Syed Nahar: Apekah? UEM? tak panh dgr pun. aku keje di kantin bahagian mengelap cawan.

Tyagita utami said...

me too!!.. :D

Mohamad Faizal said...

your blog is very fine....(menyamar blog lucah)

Mohamad Faizal said...

your blog is very fine....(menyamar blog lucah)