Tuesday, July 7, 2009

Projek Favourite Encik Ismail

13121110987654321

Semalam tiba2 encik Ismail call dan memberi arahan supaya dapat pulang lebih awal dari office untuk menemai beliau ke tapak projek dia sekarang untuk ambil gambar projek mase lighting test. Selaku anak mithali eh bukan, selaku anak Ismail harus menurut perintah dan postpone appoinment dengan amoi facial untuk kali ke-2 minggu ni (T_T).Sesampainye kami di sana ternyata Encik Ismail tampak begitu suka dengan projek kali ini katanya ni project favourite sebab buat masjid pahala terus walau dah mati nanti. Beliau yang tidak suka pose untuk gambar pun siap request gambar berlatarbelakangkan masjid itu tapi bila pose buat muke gambar pasport (*_*).
ChumMel jeWww tawww ^_* (whatever).
Tapi aku akui ni design masjid paling smart setakat ni kat Malaysia.Walau belum siap aku dah dapat imagine how great it will be. Totally modern with lotsa glass n stainless steel structure; takkan nampak la chandelier standard kat masjid2...Lepas tu a lot of philosophical detailing...in almost every angle of the building. I wish I could capture all those details and design lepas dah siap nanti. Buat mase sekarang cuma ada gambar2 gembire Encik Ismail, si dagu ni (my 2nd brother) dan unfinish Al-Mizan.

10 comments:

Fadzli said...

nak lagi shot of Al-Mizan

eni. said...

i love u uncle smail. *tetibe*

best nye zati. le terlibat.

z a t i said...

pali: tggu dh siap
henni: JOM

Amalina Hanisah said...

haha. si dagu! lol~

SYED NAHAR said...

baju biru (adik ko) tu betul2 adik ko ke? mcm pernah aku nampak. tapi di mana ya? utm ke??? seolah2 nama dia badrul. hahaha...aku ni suka set nama org sesuka hati kalau aku tengok sekali imbas. nama ko dulu pun aku ingat bukan zati tapi ashikin. hahaha....

z a t i said...

AMAL: DAGU DIE SRIUS ANNOYING, KAN? HA HA

NAHAR: DULU AKU INGT NAME KAU CIKGU SOHO.
HA..DIE UTM SATU FAKULTI DGN KAU LA KOT. CIVIL ENG.
MUKE POYO MMG A ADE KT MANE2.

yong said...

ashikin nak asi krim satu :P

z a t i said...

sial la yong.

SYED NAHAR said...

apa chemistry nye aku dengan cikgu yg selalu aku kutuk tu? hehe.. eh lupa la dulu ada satu website tu aku jumpa dia suh org ramai upload gambar yg ada jiwa kat website dia, kalau bertuah dia kasik hadiah.. aku rasa ko better try sebab ada bakat n kamera mahal. hehe... try ah search.

z a t i said...

ngee. gbr aku ade jiwa ke? rase mcm ade noise je. ha ha ha

kemre mahal tk mungkin ade noise beb.

agak a nk kutuk gua. keh keh keh
sile tempel website itu di sini,