Friday, July 10, 2009

Z&A

ts (10)ts (9)ts (8)ts (7)ts (6)ts (5)ts (4)ts (3)ts (2)ts
Seriously I can't think of this place without thinking of you guys at the same time.
Dah macam jadi tempat rasmi.
"Mane?"
"Tempat biase a..."


Sebab makanan dia tak pernah mengecewakan kot. kan?
Tak kesah la kalau waiter/waitress dia semua pun 90% tak faham bahasa melayu.
...dan Krak Krung Krapi tu rupanya Nasi Goreng belacan... (*_*)

p/s: Z&A stands for Zara and aunties :). Zara baik sangat that night her mommy Amalina and daddy ada discussion pun die tidur je elok2...Tidur dengan aunty wawa smpai tak ingt dunia.

4 comments:

Zaffi Zuhri said...

Zara name untuk bakal anak haku.... :))

z a t i said...

aku tak campur.

ha ha

Amalina Hanisah said...

waaa.. mesti zara suke nti bile die dh paham :P i'll show her. comment frm megat tatkale melihat post ini: pandai la zati capture moments... :)

z a t i said...

tgk gambar die yg tido tu rase nak cubit skrin