Friday, March 26, 2010

It's in the blood

Adzura&Ismail

Pagi semalam kena kejut lebih awal dari biasa untuk pergi kerja sebab pagi-pagi dah bising-bising tiba2 mama dan ayah dah usung tarik beg AF nak pergi LCCT secara mengejut. Zana my sister semalam baru balik kerja pukul 3pagi lebih la blur lepas tu menggelabah macam nak kena tinggal selamanya. Diorang berdua buat keputusan tiba2 nak pergi bercuti dan beli je on the spot destinasi mana yang ada untuk berlepas hari tu jugak.

Tak tau la nak risau ke atau gembira sebab dah tau perangai nak buat sesuatu secara tiba-tiba tanpa plan adalah bukan perangai yang ada dalam diri secara automatik.

...bak kata my friend Naim, "Hidup tak ada plan tapi ada back up plan."

Kalau asyik plan untuk nak buat plan kira tak?


24032010

6 comments:

ernest said...

Hello mummy and daddy..!!!

Yes thank you Zati...!!!!! for the comment...

will ry keeping up to date with your stuff as well...

also thanks for the great time while i was in KL!!!

z a t i said...

craig! ady in Newport?

Fez said...
This comment has been removed by the author.
hicsuntdracones said...

I wrote a long comment (ok, I lied) thrice (strewth!), but the internet decides to swallow it.

Anyway, I'm back from Bali.

z a t i said...

tanned?

hicsuntdracones said...

you bet :P