Monday, March 8, 2010

bang tumpang tanya dekat mana asam pedas Hajjah Mona

Malacca2Malacca3Malacca4Malacca1


Ada tempat, siang biasa2 je malam jadi lain.
Ada tempat, siang ada malam dah tak ada.
Ada tempat best, tapi kalau sorang2 jadi biasa2 je.
Ada tempat biasa2 tapi kalau ada kawan2 tempat tu boleh jadi sungguh istimewa.
Minggu lepas jumpa orang istimewa tapi rasa sangat biasa2.
Tengah tunggu terjumpa orang biasa2 tapi boleh bikin ini dunia rasa ana yang punya.

P/s: Benci tak bila aku buat entri yang gambar, tajuk dan isi semuanya seperti takda kena mengena?ha ha ha. Tapi sebenarnya semua berlaku dalam satu fasa waktu yang sama, time gambar ni diambil, time aku rasa dan fikir benda2 ni dan time kita orang dok tanya orang sekeliling restaurant yang mamat ni suggest untuk hari itu.

06032010

5 comments:

yong said...

setuju ! Ada tempat best, tapi kalau sorang2 jadi biasa2 je.

Anonymous said...

bukan dia sorang yang punya.ante pon ada hak yg sama.haishh skali kasi arab daaa...

-sambung tido-

z a t i said...

kau la yong tk ajak aku. tau la sekarang dah pandai mabuk2. biasa tu.

yela, ana kau punya sekali la naim.

Anonymous said...

aku penah kena kejar dengan orang belanda gara-gara buat bising time amik gambar depan rumah dia kat jonker tu...selepas bertempiaran lari, baru tersedar yang audio tak masuk dalam still photo...





aku yang tak pernah matang,
-kusha-

Anonymous said...

aku percaya boleh.

aku yang suka cakap org lain tak matang,
-zatih-